Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
maruntaie (aripi, gat, cap, inima, pipota)
un sfert de ardei gras rosu
un sfert de ardei gras verde
un sfert de morcov
o ceapa
o mana de orez
putin bulion sau pasta de tomate
un ou(pentru zdrente)
patrunjel
zeama de varza
smantana(optional)
Mod de Preparare: Se spala bine carnea si se pune la foc in apa rece? Se lasa sa fiarba cca o ora apoi se adauga legumele taiate, orezul, bulionul si apoi zeama de varza. Mai fierbem inca 20-30 minute, batem oul si il adaugam in ciorba, punem si patrunjelul tocat si gata! A fost una dintre cele mai bune ciorbe pe care mancat vreodata! ales sa pun putine legume pentru a lasa zeama sa aiba gust de pasare, si bine am facut! Daca nu faceam asa, gustul se modifica, predominau legumele asa, maruntaiele in combinatie cu zeama de varza au dat o savoare cu totul si cu totul deosebita ciorbitei! Cine doreste, poate sa adauge smantana in farfurie.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.