Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 g paste
300 g dovlecei
200 g rosii cherry
1 ceapa
busuioc
2-3 linguri ulei masline
Mod de Preparare: Taiem ceapa in feliute subtiri si o calim in 2 linguri ulei de masline in care am pus 2 catei de usturoi. Cand prinde putina culoare adaugam dovleceii spalati si taiati feliute cat mai subtiri. Scoatem cateii de usturoi fiindca daca se ard, vor da un gust amar uleiului. Dupa cca 10 minute adaugam si rosiile taiate in 2 sau 4. In acest timp punem pasta in apa sarata care a inceput sa fiarba, si le lasam cu 1 minut mai putin decat timpul indicat pe cutie. Nu trebuie sa fie moi, pentru ca se vor mai coace cu dovleceii si rosiile. Scurgem pasta, avand grija sa turnam cca 50 ml din apa in care a fiert, pentru ca sote-ul de dovlecei e relativ uscat. Adaugam pasta peste dovlecei si rosii, si amestecand mereu, o lasam sa absoarba lichidul. Asezonam cu parmezan ras, putin ulei de masline crud si cateva frunze de busuioc sau patrunjel cum a facut eu astazi, fiindca nu mai aveam busuioc in vas.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.