Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 oua
100 g zahar pudra
200 g unt
1 pliculet praf de copt stins
500 g faina
Aluatul trebuie sa fie elastic, nelipicios.
Umplutura:
1 kg mere
50 g unt
1 lingurita scortisoara
zahar dupa gust
Mod de Preparare: Merele se dau pe razatoarea mare, se calesc cu zaharul, untul, scortisoara. Se lasa la racit framantat in MP faina + untul partial topit. Cand au inceput sa se faca firimituri adaugat zaharul pudra, un varf de sare, ouale pe rand si praful de copt stins. Aluatul se inveleste in folie plastic si se da la frigider 1 ora. Apoi se imparte in 3 parti egale si se intind foi folosit tava mare a aragazului iar foile au iesit cam subtirele, folositi o tava putin mai mica. mai presarat scortisoara si in tava, peste mare. Se pun in tava: foaie-mere-foaie-mere-foaie. Se coace la foc mic pana se rumeneste. Se taie si se pudreaza cu zahar dupa ce se raceste. Este mai buna prajiturica a 2-a zi, dupa ce se fragezesc foile. Cu siguranta o voi mai repeta.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.