Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 conopida de cca. 700 g.
sare
1 lingura suc de lamaie
400 g. carne tocata mixta
1 chifla de ieri
1 ou
3 linguri patrunjel tocat
200 g. cascaval ras
praf de usturoi sau 2 catei de usturoi tocati
sare
piper
boia
Pt. Sos:
30 g. faina
30 g. unt
125 ml. supa de carne
100 ml. lapte
50 ml. smantana
nucsoara
8-10 rosii mici, cherry
Mod de Preparare: Se curata conopida si se fierbe intreaga 10-15 minute in apa sarata cu suc de lamaie. Incepeti numaratoarea dupa primele clocote. Cuptorul se incinge la 200 grade C. Se toaca ceapa. Se inmoaie chifla/painea in apa si se stoarce bine; se framanta apoi cu carne tocata, ceapa, patrunjel, jumatate din cantitatea de cascaval si oul. Se adauga sare, piper, boia si praf de usturoi...toate condimentele. Se unge cu grasime (unt) o forma de sufleu. Se aseaza carnea tocata in forma de inel. Se aseaza la mijloc conopida. Se caleste faina in unt si se stinge cu supa, lapte si smantana; se lasa sa fiarba, amestecand. Se inglobeaza restul de cascaval. Se adauga sare, piper si nucsoara. Sosul alb se toarna peste conopida. Se coace 20-25 de minute. Se spala rosiile, se cresteaza si se aseaza peste inelul de carne Se mai coace 12-15 minute. Se serveste imediat.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.