Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
260 g făină
250 g unt
2 albuşuri
100 g zahăr pudră
1 praf sare
Mod de preparare: Se freacă untul moale cu zahărul. Albușurile se bat ușor cu un praf de sare, fără a le transforma în spumă. Se pun albușurile peste amestecul de unt cu zahăr, apoi se adaugă făina și se omogenizează. Aluatul obținut se pune într-un poș striat sau într-o pungă tăiată în colț, la un capat. În tava de copt tapetata cu hârtie specială pentru copt se pun cu poșul biscuiții drepți sau sub diferite forme. Se coc circa 10 minute, se lasă să se răcească în tavă și apoi se desprind de hârtie. Biscuiții de casă șprițați sunt gata! Îi poți servi fie calzi, fie aștepți să se răcească și să devină crocanți. Pudrează-i cu zahăr pudră și bucuără-te de gustul copilăriei.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.