Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
700 g. cartofi
3, 4 oua
250 g. carnati Trandafir
sare, piper
5,6 linguri ulei de masline
1 ceapa rosie
2 linguri otet din vin alb
80 g. castraveciori murati
2 fire de ceapa verde, taiata marunt
Mod de Preparare: Spalati cartofii, puneti-i la fiert cu sare, in coaja, intr-o oala incapatoare. Cand s-au inmuiat, scurgeti-i, decojiti-i si taiati-i felii. Fierbeti ouale timp de 10-11 minute. Scurgeti apa fierbinte si tineti-le sub jet de apa rece, apoi curati-le coaja si taiati-le in sferturi. Intre timp, incingeti 2, 3 linguri de ulei intr-o cratita si caliti usor ceapa pana se inmoaie Luati tigaia de pe foc si adaugati uleiul ramas, otetul si castraveciorii taiati cubulete. Taiati carnatii in bucati de 2, 5 cm. Adaugati-i si pe ei in compozitie si lasati totul sa se patrunda. Adaugati sare si piper dupa gust. Adaugati cartofii si amestecati bine. Transferati totul intr-un bol mare, de servit. Puneti deasupra sferturile de ou.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.