Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 catei de usturoi
50 ml sos de soia
2 linguri de ghimbir ras
2 linguri de mustar Dijon
50 ml suc de lime
125 ml ulei de masline
1/2 lingurita de cayenne
sare si piper dupa gust
Mod de Preparare: Din toate ingredientele de mai sus, bine amestecate, se prepara o sos in care vom marina carnea pt cel putin 12 ore, ideal pt 24. Carnea se curata bine de grasime si se aseaza intr-o punga mare de plastic. Se toarna marinada peste carne in asa fel incat sa fie bine repartizata peste toate feliile, se pune punga pe o farfurie intinsa/tava si se da la frigider. Punga se intoarce din cand in cand. Se incinge gratarul la temperatura medie-mare, se unge cu putina grasime si se pun frumos bucatile de carne. Se intorc la fiecare 5 minute sau pana temperatura interna atinge 155F (68C) cca 20 de minute cu totul. Se lasa bine acoperite pt 10 minute si se servesc langa garnitura preferata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.