Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 muschiulet de porc de aproximativ 500g,
2 lingurite de mustar de Dijon,
2 linguri de unt de arahide varianta crocanta
o jumatate de lingurita de sare,
la fel si piper,
75 g grame de arahide tocate grosier
2-3 linguri de ulei
3 codite de ceapa ceapa verde tocate marunt pt garnisire.
Mod de Preparare: Se incinge cuptorul la 400F mustarul si untul de arahide se ametsca intr-un castronel se sareaza si pipereaza muschiuletul si se prajeste in cele cateva linguri de ulei, la temperatura medie-mare pana se rumenesc frumos. Se unge muschiul cu amestecul cu mustar, apoi se tavaleste prin arahidele tocate si se pune in tava speciala pt fripturi. Se toarna o cana cu apa in tava si se da totul la cuptor pt aproximativ 40 de minute sau pana temperatura interioara a carnii este de 160F (71C). Se scoate din cuptor si se lasa sa se odihneasca minim 15 minute, acoperit cu folie de aluminiu, de-abia dupa aceea se taie in felii.Se presara cu coditele de ceapa verde si se serveste langa garnitura preferata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.