Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
800 g pulpă dezosată de curcan;
5 cartofi roșii (460 g);
1/2 ardei kapia (100 g);
100 g ciuperci;
100 g dovlecel;
2 linguri ulei de măsline;
3 caței de usturoi;
rozmarin;
sare;
piper;
boia de ardei dulce.
Mod de Preparare: Spălăm bine carnea și legumele cu apă rece. Tăiem cartofii în sferturi, ardeii fâșiuțe. Într-un castron punem carnea, o condimentăm cu sare, piper, boia, usturoi, rozmarin, ulei și amestecăm bine. La fel procedăm și cu cartofi. Le așezăm în tavă, le băgăm la cuptor pentru 1 oră și 10 minute la 200°C.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.