Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g champignon
5-6 linguri branza dulce
3 catei usturoi
Pasta de ardei
¼ legatura patrunjel verde
Sare, piper dupa gust
2 linguri ulei masline
Masline pentru ornat
sos:
Coditele de la ciuperci
½ ceapa
1 lingura ulei masline
150 ml apa
100 g branza dulce sau telemea
Pasta de ardei
Sare, piper alb si maghiran
Mod de Preparare: Curatam ciupercile, le spalam si le punem la stors. Coditele le punem deoparte pentru sos, Intr-un vas pasam branza cu o furculita, adaugam la ea cei 3 catei de usturoi pisati si ei, patrunjelul verde tocat, 1 lingurita cu pasta de ardei, sare, piper alb dupa gust si 2 linguri cu ulei de masline. Amestecam pana se omogenizeaza compozitia si cu ajutorul unei lingurite umplem palarioarele ciupercutelor. In mijlocul fiecarei ciupecute umplute asezam cate o maslina. Le asezam intr-o tava si le dam la copt pentru circa 10-15 minute la foc potrivit in cuptorul preincalzit. In timp cat ciupercile se coc pregatim sosul de branza. Punem in tigaie 2 linguri ulei de masline, ½ ceapa taiata marunt si coditele ciupercilor taiate in patru. Adaugam circa 50 ml apa, condimentam cu sare si piper alb si lasam la calit timp de 2-3 minute pana apa scade. In acest moment adaugam branza dulce, amestecam, adaugam 1 lingurita pasta de ardei si 100 ml apa. Lasam sa fiarba impreuna pana apa scade si branza incepe sa sfaraie in tigaie. Presaram sosul cu maghiran. Asezam din sos pe farfurie si imprejurul ei, apoi punem ciupercutele coapte.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.