Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 250g de mălai, 1 litru de apă, 1 linguriţă de sare, 2 linguri de ulei, 3 ouă
Mod de preparare: Se pune apa la fiert, în care se adaugă sarea şi uleiul. Când începe să clocotească, se toarnă mălaiul în ploaie amestecând încontinuu cu telul sau cu o lingură de lemn. După ce s-a încorporat tot mălaiul, se lasă mămăliga la fiert aproximativ 20 de minute, amestecând din când în când (mămăliga nu trebuie să fie prea tare).
Se răstoarnă mămăliga într-un vas termorezistent şi se formează cu o lingură trei scobituri (cuiburile). Se sparg ouăle şi se pune fiecare în cuibul său. Se dă la cuptor 3-4 minute sau până se coagulează ouăle. Se serveşte mămăliga caldă cu brânză telemea.
Adina vă dorește „Poftă Bună”
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.