Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru friptura:
4 pulpe de pui
piper cu lamaie
sare
Pentru pastai:
1 kg pastai galbene
3 lg ulei
3 cepe
4 rosii
o leg marar
un ardei iute
2 lg otet
sare
Mod de Preparare: Pulpele se condimenteaza cu sare si piper cu lamaie si se tin la rece 1/2 ora, dupa care se prajesc pe gratar sau in cuptorul cu halogen. Pastaile curatate de codite si spalate bine se pun la fiert in apa cu otet si sare pana incep sa se patrunda. Separat calim cepele tocate marunt impreuna cu ardeiul iute taiat fin si cateii de usturoi zdrobiti. Punem peste pastaile fierte pe jumatate si lasam 5 minute pe foc mic. Trecem rosiile prin blender si sosul format il rasturnam peste pastai. Ferbem incontinuare pana ce sosul scade si pastaile sunt fragede. Oprim focul si punem mararul tocat marunt. Se pot servi simple sau insotite de o pulpita prajita.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.