Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 8 ouă, 300g zahăr, 100g mac, 100g nucă de cocos, 8 linguri făină, 200 ml lapte, 200 g margarină, 1 lingură margarină şi făină pentru tavă.
Mod de preparare: Separi albuşurile de gălbenuşuri, baţi albuşurile spumă, adaugi treptat 200g zahăr şi baţi în continuare. În bezeaua obţinută, încorporezi 5 linguri făină, macul şi nuca de cocos. Ungi şi tapetezi o tavă, torni compoziţia şi o coci la foc potrivit 30 minute în cuptorul preîncălzit.
Fierbi la bain-marie gălbenuşurile dizolvate în lapte, cu făina şi zahărul rămase. Amesteci mereu ca să nu se lipească crema de vas, iar după ce s-a îngroşat stingi focul. În margarina frecată spumă, încorporezi lingură cu lingură crema fiartă.
Întinzi crema peste blatul răcit în tavă şi dai la frigider pentru cel puţin o oră. O tai în bucăţi şi o serveşti la masă rece.
Adina va doreste „Pofta Buna”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.