Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g muschi de porc
o jumatate pahar vin alb
ulei de floarea soarelui
4 catei de usturoi
sare
piper mozaic din rasnita Kotanyi
o ceapa
400 g ciuperci
400 g aluat foietaj
o lg ulei masline
boia dulce
un ou
Mod de Preparare: Muschiul de pune la marinat cu o seara inainte in 3 lg ulei cu o jumatate de pahar vin alb, 2 catei de usturoi, piper mozaic si boia. Se spala ciupercile, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa curatata se taie marunt. In uleiul de floarea soarelui se prajeste muschiul pe toate partile. In uleiul ramas se adauga ceapa si ciupercile si se calesc. Le condimentam cu sare si piper mozaic. Se intinde foaia de aluat o ungem cu putin ulei de masline, se aseaza peste ea compozitia de ciuperci cu ceapa, punem si bucata de muschi, mai condimentam cu piper, o rulam si o asezam intr-o forma de graten. Ungem aluatul cu ou batut si dam la cuptor pana ce capata o crusta aurie. Se lasa sa se racoreasca si se portioneaza dupa preferinta.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.