Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 oua
9 linguri lapte
9 linguri zahar
9 linguri ulei
12 linguri faina
praf de copt
Pentru umplutura:
1 kg mere
scotisoara
zahar dupa gust in functie de cat sunt de dulci merele
Mod de Preparare: Merele se curata de coaja si se razalesc. Se pun intr-o craticioara impreuna cu zaharul si se calesc pana cand incep sa lase suc. Se adauga scortisoara apoi se lasa la racit. Intr-un bol se bat ouale impreuna cu zaharul. Se adauga treptat laptele, uleiul, praful de copt si faina. Se toarna jumatate din compozitie intr-o tava si se da la cuptor la 180 grade timp de aprox 7 minute. Intre timp se storc merele de sucul ce l-au lasat cand s-au calit. Se scoate prajitura de la cuptor, se pun merele peste blat si se niveleaza, apoi se toarna restul de blat pastrat. Se coace la cuptor la 180 grade pana se rumeneste deasupra. Aprox. 25 minute. Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.