Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 g Kaiser
1 lingura de ulei
500 g varza proaspata
2 morcovi
1 patrunjel
1 pastarnac
1 telina
½ gogosar rosu
1 ceapa
1 foaie dafin
2 crengute cimbru
Sare
Piper
150 g smantana
1 lingura amidon
Marar verde
Mod de Preparare: Punem la foc o oala cu apa, in care adaugam o lingurita de sare. Intre timp taiem varza fideluta si cand apa fierbe, adaugam varza pe care o lasam cam 5 la oparit, apoi o scoatem intr-o strecuratoare. Curatam legumele si le taiem cubulete. Intr-o oala punem uleiul, adaugam ceapa tocata si ardeiul maruntit. Dupa 2-3, adaugam si legumele si le lasam la calit pana taiem kaiserul, pe care il punem in oala, amestecam, asezonam cu sare, piper, apoi adaugam varza oparita. Dupa 2-3, clocote acoperim totul cu 4L de apa, adaugam foaia de dafin si cimbru si lasam la fiert 30 minute. Intr-un bol frecam smantana cu amidonul si adaugam 1 polonic din supa fierbinte, amestecam si turnam compozitia in oala, dupa care oprim focul. Indepartam foaia de dafin si crengutele de cimbru, presaram marar verde deasupra si servim.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.