Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
o țelină medie (aprox. 650 g), decojită și tăiată în bucăți,
2 morcovi medii (aprox. 200 g), tăiați în bucăți de 3 cm,
1 ardei roșu mare, tăiat în bucăți de cca 4 cm,
1 ceapă medie,
2 linguri de ulei de măsline,
500 ml de apă,
25 g fulgi de migdale, prăjiți.
Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Puneți legumele stropite cu ulei pe o tavă mare de copt și dați-le la cuptor pentru aproximativ 35 de minute. Întoarceți legumele după 15 minute sau după ce se înmoaie puțin. Lăsați-le până se rumenesc puțin, dar să nu devină crocante. Transferați legumele într-o cratiță mare și adăugați apa. Pasați legumele cu un mixer vertical până obțineți o cremă. Adăugați încă 600 ml de apă rece și dați cratița la foc mic, amestecând continuu. Condimentați după gust cu sare și piper. Serviți-o cu fulgi de migdale deasupra.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.