Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
- scăricică de porc cca. 1500 g;
- muștar dulce 100 g;
- ulei de măsline cca. 50 ml;
- miere cca. 2 linguri;
- condimente Kotany cu zmeură;
- sos de soia 3 linguri.
Mod de preparare:
Se prepară un sos omogen din muștar, ulei, condimente, miere și sosul de soia. Cu acest sos se ung coastele, apoi se așează într-un vas, se acoperă și se lasă la gătit lent cca. 5 ore cu funcția HIGH. După timpul parcurs de gătire lentă, vasul cu coastele gătite, se dă la cuptor cca. 10 minute pentru glazurare. Coastele se consumă ca atare, sau însoțite de garniturile preferate și salate de sezon.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.