Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 de grame de făină
300 de grame de zahăr
o lingură de praf de copt
o linguriţă de bicarbonat de sodiu
o fiolă de esenţă de rom
10 linguri de ulei de floarea soarelui
o cană de apă
o cană de nuci mărunţite
zahăr pudră pentru ornat
Mod de preparare: Într-un bol mare, amestecă zahărul, uleiul, apa, praful de sare şi esenţa de rom. Mixează bine ingredientele, iar apoi adaugă făina amestecată cu praf de copt şi bicarbonat. Amestecă bine făina, după care adaugă nucile mărunţite. Se unge forma de chec cu ulei şi se tapetează cu făină, apoi se toarnă compoziţia. Checul dă la cuptor, iar când este gata se scoate, se lasă să se răcească, apoi se pudrează cu zahăr.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.