Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 foi de placinta, taiate in jumatate
ulei de masline cu aroma de busuioc
50 g pesmet
Pentru umplutura:
250 g branza de vaci
450 g urda
2 maini de spanac proaspat, tocat
5 catei de usturoi, zdrobiti
1 ou
coaja rasa de la 1 lamaie
sare de mare si piper negru macinat, dupa gust
nucsoara proaspat rasa, dupa gust
50 g pesmet
Mod de Preparare: Se incinge cuptorul la 190?C. Se unge un vas termorezistent cu putin ulei de masline cu aroma de busuioc. Pentru umplutura se amesteca branza de vaci cu urda. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Fiecare foaie de placinta se unge cu 1 lingurita ulei de masline. Jumatate din foile de placinta de aseaza una peste alta in tava pregatita si se presara cu 50 gr pesmet. Se pune umplutura, se niveleaza apoi se acopera cu restul foilor de placinta puse una peste alta. Placinta se da la copt 25-30 minute pana cand s-a rumenit.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.