Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 oua
300g branza
6 linguri faina
4 linguri gris
4 linguri zahar
1 zahar vanilinat
Sare
Pentru pesmet:
3 linguri margarina
8 linguri pesmet
6 linguri zahar tos
Mod de preparare: Punem branza intr-un castron, adaugam sarea, ouale, zaharul si omogenizam, apoi adaugam faina, grisul si zaharul vanilinat si amestecam totul pana obtinem o compozitie omogena din care vom forma papanasii.
Intr-o tigaie lasam la topit 3 linguri de margarina, adaugam apoi pesmetul si-l lasam pe foc pana ia o culoare rumenie. Dupa ce s-a rumenit adaugam zaharul tos si amestecam totul.
Intr-o cratita punem apa, adaugam putina sare si punem cratita pe foc sa fiarba. Formam cu mana papanasii, pe care ii vom pune in cratita cu apa la fiert pana se ridica la suprafata.
Scoatem papanasii din apa cu o paleta si ii dam prin pesmet, se adauga gem si smantana din belsug.
Adina va doreste „Pofta Buna”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.