Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 varză murată
250 g orez cu bob rotund
250 g ciuperci din conservă sau 500 g ciuperci proaspete
250 g ceapă tocată fin
100 g morcov
50 ml ulei
sare, piper și cimbru – opțional
250 ml suc de rosii sau bulion
Mod de Preparare: Într-o tigaie antiaderentă se călește ceapa, apoi se adaugă morcovul ras timp de 3 minute. La final se adaugă ciupercile. Când toate ingredientele devin sticloase și se înmoaie, se adaugă orezul, sare, piper, verdețurile și alte condimente, după gust și se mai lasă pe foc 2-3 minute. Cu această compoziție se umplu foile de varză și se rulează sarmalele. Pe fundul unui vas ce urmează a fi introdus la cuptor se așază un strat de varză tocată mărunt, apoi sarmalele în straturi, iar la final se adaugă sosul de roșii și se stropesc cu puțin ulei. Se adaugă apă cât să acopere sarmalele. Se fierb la cuptor pentru două ore sau până se fierbe bine varza și orezul!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.