Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
400 g aluat de foetaj
Pentru umplutura:
2 dovlecei
5 oua
1/2 praz
1 ardei rosu
1 ardei verde
250 ml de smântân,
200 g cascaval ras
1/2 lingurita oregano uscat
1/2 lingurita menta
1/4 linguri praf de usturoi
sare
piper
patrunjel verde tocat
Mod de Preparare: Se spala dovlecei, se taie capetele, apoi se taie in romdele. Intr-o tava de tarta, de 26 cm în diametru, se unge cu unt si se intinde aluatul de foietaj. Se acopera in cercuri de dovlecei taiati rondele. Se alterneaza cu prajul taiat julien, cu ardei se taie in rondele, si cu patrunjelul tocat. Se repeta iar cu dovlecei, ardei, praz pana se termina. Ouale se bat cu un tel, nu tare. Se incorporeaza smantana, menta, oregano, sarea, piperul. Se toarna amestecul peste dovlecei. Se coace timp de 35 de minute. Se serveste imediat cu salata verde si un sos tartar.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.