Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
100 g unt, la temperatura camerei
100 g zahar
2 oua
70 g de banane
125-200 g faina
1 lingurita praf de copt
putina vanilie sau scortisoara
Mod de Preparare: Faina si praful de copt amesteca untulcu zaharul si se freaca bine pana devine cremos Puneti bananele (feliate), esenta sau putina pudra de scortisoara in ouale batute. Se amestica (bine) toate ingredientele si se pune intr-o tava (unsa cu putin unt (sau ulei). Se pune in cuptorul incins, la 180 circa 45-50 de minute.Ingrediente:
100 g unt, la temperatura camerei
100 g zahar
2 oua
70 g de banane
125-200 g faina
1 lingurita praf de copt
putina vanilie sau scortisoara
Mod de Preparare: Faina si praful de copt amesteca untulcu zaharul si se freaca bine pana devine cremos Puneti bananele (feliate), esenta sau putina pudra de scortisoara in ouale batute. Se amestica (bine) toate ingredientele si se pune intr-o tava (unsa cu putin unt (sau ulei). Se pune in cuptorul incins, la 180 circa 45-50 de minute.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.