Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 2 fileuri de pangasius, 4-5 rosii, 2-3 catei de usturoi, o ceapa, busuioc proaspat, 2 linguri de usturoi
Mod de preparare: Se taia ceapa si cateii de usturoi marunt. Puneti doua linguri de ulei de masline la incins si caliti ceapa, cand s-a inmuiat adaugam usturoiul tocat marunt.
Rosiile le oparim 1-2 minute pana se crapa pielita, dupa care le scoatem din apa si le decojm. Le tocam marunt sau le dam prin razatoare si le adaugam peste ceapa si usturoiul calite, adaugam 50 ml apa si lasam la fiert 5 minute. Condimentam cu sare si piper, adaugam busuiocul si punem totul intr-o tava. Peste, punem cele doua fileuri de pangasius condimentat cu sare, piper si zeama de lamaie din abundenta dupa care bagam tava in cuptorul incins.
Dupa aproximativ 25-30 de minute la temperatura mare, pestele se rumeneste usor semn ca este gata. Serviti cu zeama de lamaie.
Adina va doreste „Pofta buna!”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.