Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru pandispan:
3 oua
3 linguri de zahar
3 linguri de faina
Pentru compozitia de ciocolata:
50 gr ciocolata cu lapte
2 oua
1 plic zahar vanilat
125 ml lapte
50 gr unt sau margarina
75 gr zahar
20 gr cacao
20 gr faina
Mod de preparare:
Pandispanul: Se bat albusurile spuma, dupa care se adauga pe rand galbenusurile si se omogenizeaza bine. Faina se incorporeaza amestecand de jos in sus cu o lingura de lemn.
Compozitia de ciocolata: Ouale impreuna cu zaharul, laptele, cacaoa, ciocolata si faina dizolvata cu putin lapte se pun intr-o cratita la foc mic si se amesteca incontinuu pana la omogenizare. Compozitia astfel se lasa la racit, dupa care se adauga untul la temperatura camerei.
Pandispanul se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se da la cuptorul incins la 180 grade timp de 13 minute, dupa care se scoate si se adauga compozitia de ciocolata si se da inapoi la cuptor pentru inca 25 minute.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.