Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 ouă
2 căni de 250 ml făină,
2 căni zahăr
8 linguri ulei
8 linguri lapte
2 plicuri zahăr vanilat
1 linguriță praf de copt
coajă rasă de lămâie
2 linguri cacao
Mod de preparare: Separăm gălbenuşurile de albuşuri şi batem albuşurile cu un praf de sare până obţinem o spumă tare. Adăugăm treptat zahărul şi zahărul vanilat şi mixam până se topeşte. Batem gălbenuşurile cu uleiul pus ca la maioneza, adăugăm laptele şi coaja de lămâie. Încorporăm gălbenuşurile în albuşuri, amestecând uşor cu o spatulă de jos în sus. Adăugăm treptat făina cernută şi amestecată cu praful de copt. Tapetăm două tăvi mari de cozonac cu hârtie de copt, punem compoziţia şi oprim 5-6 linguri în vas, peste care adăugăm cele două linguri cu cacao şi amestecăm până se omogenizează. Adăugăm compoziţia de cacao astfel obţinută în tăvi peste compoziţia de chec şi facem diferite forme cu furculiţa. Dăm tăvile la cuptorul preîncălzit la foc mediu pentru cca 40 minute. Facem testul cu scobitoarea. Scoatem checul din tăvi şi îl presărăm cu zahăr pudră.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.