Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 ridichi de luna
300-400 g. ceapa alba
200 ml. chefir
1 lamaie
30 g. zahar
30 g. mustar
2 rosii
1 legatura ceapa verde
sare, piper
Mod de Preparare: Ridichile se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele subtiri. Se pune, apoi, in acelasi vas cu ridichile si se sareaza totul. Chefirul se amesteca cu piperul macinat, zeama de lamaie, mustarul si zaharul. Sosul de chefir se toarna apoi peste ridichile si ceapa, scurse de zeama. Se aranjeaza salata in boluri.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.