Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Aluat:
400 g. faina
250 g. unt/margarina
150 g. zahar
1 galbenus
1 pachetel praf de copt
2 linguri cacao
Crema:
750 g. branza vaci dulce (sa nu fie apoasa)
3 oua
3 pliculete zahar vanilat
250 g. zahar
Mod de Preparare: aluatul: se cerne faina, praful de copt si cacaua; se amesteca totul cu unt, zahar si galbenus pana se obtine un aluat maleabil care va fi impartit in doi "bulgari". Se pun 8-10 minute la congelator, timp in care ne ocupam de crema: se bat albusurile spuma, apoi se amesteca cu galbenusurile, zaharul si branza. Se unge tava cu unt sau se tapeteaza cu hartie de copt; se da pe razatoarea mare prima bila de aluat (nu-l apasati in tava ci doar aveti grija sa fie imprastiat uniform pe tot fundul tavii) Se intinde crema de branza peste aluatul ras (sa fie intinsa uniform). Se rade si al doilea "bolovan" deasupra si se introduce la cuptor, la foc potrivit, pentru cca. 35-40 de minute. Dupa ce s-a racit, se taie in bucatele si se poate pudra cu zahar pudra sau lasa simpla.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.