Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1,2 kg. crap (aproximativ)
500 g. ceapa
1 morcov mare
1 telina potrivita
1 patrunjel mic
1/4 varza dulce
3-4 cartofi
4-5 rosii
1 vanata
1 dovlecel
1/2 conopida medie
100 g. bame
8 ardei
250-300 ml. ulei
sare
Mod de Preparare: Se pregatesc legumele pentru ghiveci si o oala/tava emailata sau de lut una de lut ar fi perfecta, mai ales daca e in forma de peste. Se pregateste ghiveciul de legume: se curata, se spala legumele, se taie bucatele si se calesc in ulei; se sareaza si se lasa sa fiarba, cu capac, pana cand se inmoaie. Se unge tava cu ulei si se aseaza un strat de ghiveci de legume. Deasupra se pune pestele intreg. Se umple si pestele cu cateva linguri de ghiveci si se acopera cu restul de ghiveci ramas. Se adauga ulei si se baga tava la cuptor, la foc potrivit, pentru cca. 2, 3 ore. Cand zarzavatul este bine inmuiat si pestele patruns, mancarea este gata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.