Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4-5 dovlecei mijlocii sau 700 g. dovlecei
1 lingura faina
100 g. smantana
200 g. sunca presata
200 g. telemea de oaie
2 oua
1 legatura ceapa verde
1 legatura marar
sare, piper
20 g. unt
1 lingura pesmet
Mod de Preparare: Dovleceii se spala, se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba cateva clocote, doar cat sa se inmoaie putin. Se scurg si cand s-au racit putin se dau pe razatoarea mare. Se adauga apoi, pe rand, smantana, sunca, taiata cubulete, branza rasa, ceapa verde, taiata inele si mararul tocat marunt. Se bat ouale si se adauga compozitiei. Se sareaza, pipereaza si se rastoarna intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet. Se coace in cuptorul incins, la foc potrivit (180 grade), 25-30 de minute. Se lasa putin sa se raceasca si i se desprind marginile detasabile daca nu, o feliati direct in vasul de jena sau ce folositi. Se taie in bucati de 4-5 cm. si se serveste alaturi de rosii.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.