Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1oo gr ciocolata,
130 gr biscuiti populari macinati,
50 ml frisca lichida,
3-4 lg lapte,
300 gr capsuni,
4 lg zahar,
250 ml frisca,
2 lg zahar praf,
1 lg gelatina.
Mod de Preparare: Taiem capsunile felii si punem peste 2 lg de zahar, topim ciocolata cu frisca, adaugam biscuiti macinati si 3-4 lg de lapte sa inmoaie putin compozitia... intr-o tava, nu foarte mare cu hartie de copt, asezam compozitia si intindem cu mana si apasam bine de tot, introducem tava la congelator iar intre timp hidratam gelatina cu 3 lg apa, batem frisca cu 2 lg zahar pudra, nu foarte tare si incorporam gelatina topita pe baie de abur... scoatem „blatul” nostru din congelator asezam capsunile mai punem 2 lg de zahar peste capsuni si turnam frisca peste... pentru ornat am facut adancituri cu lingura si am lasat-o simpla, puteti rade ciocolata.
sursa: petitchef.ro
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.