Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 gr capsune
piscoturi
25 ml de sirop de capsune
100 ml apa
250 gr de mascarpone
50 gr de zahar
2 oua
Mod de Preparare: Separati albusurile de galbenusuri. Frecati galbenusurile cu zaharul pana cand devin cremoase. Adaugati mascarpone. Bateti albusurile spuma. Incorporati usor albusurile la preparatul anterior, folosind o spatula. Taiati capsunele in 4. Inmuiati piscoturile taiate in jumatate, in siropul diluat cu apa, in timp ce asamblati. Folosind o punga de patiserie (puteti folosi si o lingura), puneti crema pe fundul paharului. Puneti un piscot inmuiat deasupra si acoperiti-l cu crema. Acoperim cu capsune taiate, apoi cu crema. Puneti iar un piscot inmuiat deasupra. Acoperim cu crema. La final, decorati cu capsune. Acoperiti paharul cu folie si refrigerati cel putin 4 ore. Indepartati folia si serviti!
sursa: petitchef.ro
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.