Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
450 g dovlecei curăţaţi de coajă şi seminţe
2 ouă
3 linguri zahăr
8 linguri făină
2 pliculeţe zahăr vanilat
o linguriţă praf de copt
un praf de sare
ulei pentru prăjit
Mod de preparare: Se dau bucăţile de dovlecei pe răzătoarea cu orificii mari, apoi se storc foarte bine de suc. Peste aceştia se adaugă ouale, zahărul, zahărul vanilat şi un praf de sare. Se amestecă bine şi se încorporează făina şi praful de copt. Se încinge uleiul şi se pun grămăjoare de aluat. Se prăjesc pe ambele părţi până se rumenesc frumos. Le scoatem pe prosop de hârtie ca să eliminăm surplusul de ulei. Pot fi puse şi la cuptor, pe hârtie de copt sau în forme de brioşe. Se servesc calde sau reci, în funcţie de preferinţe.
sursa: petitchef.ro
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.