Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg de cartofi
500 g ceafă afumată de porc
1 ceapă mare 400 g zarzavat (morcov, păstârnac, ţelină)
500 g roşii tarhon, leuştean
1 ou 100 ml bulion gros de roşii
100 ml smântână
1 lingura de zahăr
10 boabe de piper
100 ml oţet (sau 1 l borş)
10 g boia
Mod de prepare: Se taie ceafa în îmbucături mici, ceapa, zarzavatul şi roşiile în cubuleţe. Se pun toate la fiert în 3 l apă rece cu boia, piper şi oţet. Se taie cartofii curăţaţi în îmbucături mici. Se toacă tarhonul şi leuşteanul. După 30 minute de fiert se adaugă şi cartofii. Se bate smântâna cu ou, zahăr, bulion de roşii şi cu un pic de zeamă de ciorbă. După încă 20 minute de fiert se drege ciorba, se adaugă verdeaţă, se lasă să dea în câteva clocote.
sursa: petitchef.ro
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.