Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
5 oua
1 cana cu zahar - 300 gr
1 cana cu faina - 300 gr
5 linguri cu ulei
3 linguri de apa fiarta
1 esenta vanilie
coaja de lamaie
2 linguri de cacao
un praf de sare
o mana de miez de nuca tocat grosier
o mana de pepite de ciocolata - noi am avut banuti
Mod de Preparare: Se separa albusul de galbenus de la cele 5 oua. Galbenusurile si 200 gr din cantitatea de zahar se freaca pana se albesc. Treptat se pun cele 5 linguri de ulei si apoi cele 3 linguri de apa fiarta (una cate una). Albusurile cu un praf de sare si 100 gr din cantitatea de zahar, se bat spuma. Peste galbenusuri se adauga albusurile batute spuma. Nu amestecati! Apoi faina cernuta, esenta de vanilie si coaja de lamaie netratata. Se incorporeaza acum toate ingredientele, amestecand usor de jos in sus, cu o spatula. Din compozitia rezultata se ia 1/3 si se amesteca cu 2 linguri cu varf de cacao. Tava de copt se tapeteaza cu hartie de copt si se toarna compozitia galbena, distribuind uniform. Am presarat acum jumatate din miezul de nuca. Apoi se toarna si compozitia cu cacao si cu ajutorul unei furculite si amesteca usor de jos in sus, astfel incat sa incorporam compozitia cu cacao in cea cu galbena. Nu amestecati! deasupra punem restul de miez de nuca si petite sau banuti de ciocolata. Se incalzeste cuptorul la 170° si se introduce checul nostru pentru 40-45 minute.
sursa: petitchef.ro
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.