Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
170 grame de unt
170 grame de zahăr
255 grame mămăligă moale
100 grame făină albă
coaja de la 2-3 portocale, tocată mărunt
2 ouă mari
Mod de preparare: Freacă untul, zahărul, mămăliga şi făina, adaugă coaja de lămâie şi ouăle. Acoperă cu o folie alimentară şi pune la frigider pentru o oră, până se întăreşte puţin. Pune o hârtie pentru copt într-o tavă şi pune cu linguriţa grămezi mici din compoziţie în tavă. Coace în cuptorul încins timp de 5 - 6 minute, până ce marginile biscuiţilor sunt uşor aurii. Scoate din cuptor şi lasă să se răcească timp de 15 minute.
Adina va doreste „Pofta Buna”
04.03.2012 la 18:30
Asteptăm rețete de la toate gospodinele care vor să apară la această rubrică. Noi le vom publica imediat ce vor fi primite.
04.03.2012 la 15:32
am o ideie pt. administratorul sit-ului sa puplice retete de la diferite cititoate postate cu imagini
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.