Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 banane bine coapte
50 g unt
100 g iaurt grecesc
150 g de zahăr
1 ou
1 cană de făină
1 linguriță bicarbonat de sodiu
esență de vanilie
½ linguriță de praf de copt
½ linguriță de sare
1 ceașcă de cireșe fără sâmburi, tăiate în jumătăți
2 linguri de făină
150 g de bucățele de ciocolată
Mod de preparare: Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade și se pregătește o tavă de chec, tapetată cu hârtie de copt. Într-un castron se zdrobesc bananele cu furculița apoi se adaugă peste oul, untul, iaurtul, zahărul și esența apoi se amestecă bine. Într-un alt castron, se amestecă făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt după care se adaugă peste compoziția cu banane. Se pun bucățelele de ciocolată, cireșelele, curățate de sâmburi și tăiate în jumătăți date prin cele două linguri de făină. Compoziția se toarnă în forma tapetată cu hârtie de copt și se lasă la cuptor aproximativ 60 minute.
Sursa foto: bucate-aromate.ro
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.