Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 grame tagliatelle
300 grame ciuperci champignon,
100 grame smantana, nu prea grasa
1 lingura unt
1/2 ceasca de vin alb
3 catei de usturoi
sare, piper
parmezan ras, pentru servit
Mod de Preparare: Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Cat timp se fierb pastele pregatim sosul de ciuperci cu smantana. Se pune untul la topit intr-o tigaie, adaugam usturoiul, zdrobit cu latul cutitului, si ciupercile. Lasam 4-5 minute sa se prajeasca putin ciupercile, adaugam vinul si amestecam usor, pana ce se evapora alcoolul. La final turnam smantana si amestecam usor, pana se ingroasa putin. Scurgem pastele de apa si le punem in tigaie peste sosul de ciuperci si condimentam dupa gust cu piper proaspat macinat si sare. Servim imediat cu putin parmezan ras deasupra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.