Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 gr mazare din conserva
2 oua
2 cepe
o legatura de marar
sare, piper
putina faina
ulei
Pentru Sos:
100 ml smantana
2 triunghiuri de branza topita
100 g branza telemea
2 catei de usturoi
Mod de Preparare: Mazarea se pune la fiert aproximativ 10 min. Dupa care se paseaza in blender sau cu mixerul de legume, se adauga cele 2 oua batute, ceapa tocata marunt, mararul si condimentele. Se formeaza chiftelutele de forma dorita si se tavalesc usor printr-un strat subtire de faina. Se incinge uleiul, intr-o tigaie, cam de 2-3 degete cat sa acopere aproape total chiftelele. Se prajesc pe ambele parti in uleiul incins. Se scot pe o farfurie peste care ai pus un servetel, ca sa absoarba surplusul de ulei.
Pentru sos se amesteca toate ingredientele si cu asta ...gata.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.