Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
10 copanele de pui
100 ml sos worcestershire
50 gr unt
2 linguri ulei de masline
Mod de Preparare: Se spala bine copanelele de pui apoi se pun intr-un bol si se toarna peste sos-ul worcestershire, (aveti grija ca fiecare copanel sa fie uns cu sos), se lasa apoi la rece aproximativ 2 ore pentru a se marina. Se pune untul intr-o tigaie la incins si apoi se adauga uleiul de masline ca mai apoi sa puneti copanelele de pui la prajit. Intoarceti carnea pe ambele parti si aveti grija sa incercati cu furculita daca s-au inmuiat si daca au prins culoare. Cand considerati ca sunt aproape gata turnati peste copanele sos-ul worcestershire ramas in bolul in care le-ati marinat, acoperiti cu un capac si peste 2 minute opriti focul. Inainte de a le servi lasati-le sa stea acoperite aproximativ 15 minute.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.