Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1200 g coaja de pepene verde
600 g zahar
coaja si sucul de la 1 lamaie
esenta de vanilie
un baton scortisoara
Mod de preparare: Curata partea verde inchis a cojii de pepene, lasand doar zona alba, apoi tai-o cubulete. Pune cubuletele intr-o cratita, impreuna cu zaharul si lasa-le acoperite 2-3 ore, fara sa le pui pe foc. Dupa ce coaja si-a lasat zeama, pune cratita la foc, impreuna cu zeama si coaja de lamaie, vanilia si batonul de scortisoara. Lasa dulceata acoperita la foc mic pentru 2 ore, apoi da capacul la o parte pentru ultimele 15 minute, incat sa scada. Scoate batonul de scortisoara. Cat dulceata este inca fierbinte, pune-o in borcane sterilizate, pune-le capacul si intoarce-le cu gura in jos pentru cateva minute. Lasa-le infasurate in prosoape de bucatarie pana se racesc.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.