Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 g cascaval
300 g branza grasa
2 oua
5 linguri faina
un praf de copt
sare, piper si ulei
Mod de preparare: Intr-un vas incapator punem branza, cascavalul ras, ouale si praful de copt. Adaugam sare si piper in functie de gusturi si apoi amestecam bine ingredientele pana cand obtinem o compozitie omogena. Datorita prafului de copt, dupa cateva minute compozitia pentru bulete va deveni vizibil mai pufoasa.
Adaugam treptat cele cinci linguri de faina in compozitia pentru bulete si amestecam pana cand aceasta devine lipicioasa. Cu ajutorul mainilor umezite, modelam bulete de dimensiunea unei nuci micute. Nu este bine sa facem buletele foarte mari deoarece acestea isi vor dubla volumul in timpul prajirii. Cel mai usor este sa modelam intai toate buletele si doar apoi sa ne apucam sa le prajim.
Incingem uleiul si punem buletele de cascaval la prajit atunci cand acesta s-a incins bine. Nu trebuie sa punem buletele la prajit prea inghesuite, ci trebuie sa le lasam suficient loc sa creasca. Este de preferat ca buletele sa fie acoperite de ulei, deci trebuie sa fim zgarciti cu uleiul
Daca bulete sunt acoperite de ulei, acestea se vor intoarce singure in timpul prajirii (in caz contrar, trebuie sa avem grija sa le intoarcem noi). Buletele de cascaval se prajesc foarte repede, prin urmare nu trebuie sa le lasam nesupravegheate. In momentul in care incep sa se rumeneasca, scoatem imediat buletele din ulei si le punem pe un platou tapetat cu hartie absorbanta.
Adina va doreste „Pofta buna”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.