Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg de dovlecei
1 ceapă
2 linguri de ulei
sare
300 g roșii
3-4 căței de usturoi
mărar verde tocat
Mod de preparare: Se taie dovleceii ceapa și roșiile în cubulețe. Apoi într-o cratiță potrivită se pune ceapa tocată împreună cu 2 linguri de ulei și un praf de sare. Se călește ceapa la foc mic, până se înmoaie și devene sticloasă. Apoi punem cubulețele de dovlecei și încă un praf de sare, amestecăm totul și punem capacul peste cratiță. Dovleceii se înabușă în suc propriu, nefiind nevoie de apă în plus. După aproximativ 15 minute dovleceii s-au înmuiat și adăugăm roșiile. Se amestecă cu grijă (să nu se sfărâme dovleceii) și continuăm gătirea fără capac. La final se adaugă usturoiul și mărarul.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.