Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
130 ml ulei
250 ml lapte
100 g făină
50 g zahăr
2 ouă
bicarbonat de sodiu
sare
1 kg caise
Mod de preparare: Se încinge cuptorul la 180 de grade. Se amestecă ouăle cu zahărul şi sarea, se adaugă uleiul, puţin câte puţin amestecând încontinuu, după care se adaugă laptele, bicarbonatul stins cu lămâie şi la final făina. Caisele se desfac în jumătăţi, îndepărtând sâmburii. Tava se unge cu ulei şi se tapetează cu făină. Se aşază aluatul în tavă şi se aranjează caisele deasupra lui. Se apasă uşor, iar în fiecare caisă se pune puţin zahăr vanilat. Se introduce tava la cuptor 25-30 de min, până când aluatul este rumenit deasupra şi trece testul cu scobitoarea. Se serveşte pudrată cu zahăr.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.