Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pachet aluat de patiserie
Caramel:
100 gr zahar
40 gr unt semi-sarat
150 ml smantana de gatit
100 gr de chocolat
Mod de Preparare: Desfaceti aluatul si taiati sub forma de cercuri cu ajutorul unei forme speciale de taiat. Puneti discurile pe o farfurie si dati la frigider timp de 1 ora. Puneti zaharul intr-o cratita la foc mediu. Lasati sa se topeasca si sa se caramelize, amestecand din cand in cand tigaia. Imediat ce caramelul s-a format, se adauga untul dintr-o singura miscare (atentie la stropii fierbinti). Amestecati bine sa nu se arda. Dupa ce untul s-a topit se adauga smantana cu atentie si se amesteca pana se incorporeaza bine. Se lasa sa fiarba si sa se ingroase timp de 10 minute, amestecand continuu. Caramelul este inca relativ lichid dar se va intari imediat ce se raceste Lasati-l la racit. Puneti discurile de aluat pe fundul formelor de briose (tava este intoarsa). Nu trebuie sa ungeti cu unt. Coaceti timp de 15 minute la 180°C. Lasati sa se raceasca, apoi scoateti-le de pe forme. Umpleti-le cu caramel (daca este prea tare, puneti caramelul pentru cateva secunde in cuptorul cu microunde astfel incat se topeasca un pic). Dati tartaletele la rece pentru 1 ora. Puneti deasupra ciocolata topita si rotiti usor pentru a distribui uniform ciocolata. Dati la rece pentru 1 ora.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.