Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Aluat:
1 cană de lapte
1 cană de ulei
1 linguriță praf de copt
2 căni de zahăr
3 căni de făină
6 linguri de caramel lichid
6 ouă
Glazură:
1 lingură de unt
1/2 cană de zahăr
1/2 cană de nuci tocate
1 cană lapte
Mod de preparare: Se bat albușurile până obținem o spumă consistentă, iar apoi încorporăm gălbenușurile și zahărul, amestecând încet. Se adaugă caramelul, laptele și uleiul, iar la final făina și praful de copt. Compoziția se toarnă într-o tavă de tort unsă și se coace la 180ºC timp de aproximativ o oră sau până când paiul iese curat și uscat.
În timp ce prăjitura este la cuptor, pregătim glazura. Zahărul se pune pe foc într-o cratiță, iar când începe să se caramelizeze, adăugăm treptat laptele, untul și nucile tocate. Se lasă la foc mic, amestecând constant până când devine puțin gros. Se ia de pe foc, se lasă la răcit 2,3 minute și se toană peste prăjitură.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.