Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 faina
un ou
50 g unt
3 linguri miere
100 g zahar
3 linguri lapte
un plic praf de copt
o lingurita suc de lamaie
200 ml frisca lichida dulce
200 g branza mascarpone
300 g frisca lichida dulce
3 linguri cafea solubila
200 g nuci macinate pentru ornat
Mod de Preparare: Într-o craticioara pe foc se pun laptele, mierea, untul, oul si zaharul si se amesteca mereu. Dupa ce zaharul se topeste se toarna peste faina, se pune si praful de copt stins cu lamaie si se amesteca, framantand ulterior un aluat care se împarte în cinci. Din fiecare parte se întinde cate o foaie care se coace pe dosul tavii mari, cate 5 minute fiecare. Se lasa apoi la racit în totalitate. Pentru prima crema se bate frisca si se amesteca bine cu mascarpone la mixer. Pentru adoua crema, se bate frisca si se amesteca bine cu cafeaua. Se aseaza alternativ foile si cele doua creme, iar pe ultimul strat se presara nuca. Se lasa la rece pana a doua zi.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.