Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pachet foi plăcintă,
1 linguriță esență vanilie,
8 ouă,
250 g zahăr,
900 g iaurt,
100 g stafide,
200 ml ulei,
unt pentru uns tava,
zahăr pudră.
Mod de Preparare: Foile de plăcintă se lasă la decongelat peste noapte în frigider. Batem bine cele 8 ouă cu zahărul, apoi adăugăm iaurtul și esența de vanilie. Se amestecă bine până se omogenizează compoziția. Foile de plăcintă se împart în trei. Într-o tavă unsă bine cu unt aranjăm o treime din foi unse toate cu ulei. Turnăm o treime din compoziția de iaurt și presărăm 33 g stafide. Acoperim cu alt strat de foi (unse toate cu ulei) și continuăm la fel până la epuizarea foilor și a compoziției de iaurt. Se dă la cupltor pentru 30-40 minute sau până se rumenește frumos deasupra. O să se umfle un pic în timpul coacerii, dar v-a reveni la normal după ce se scoate din cuptor. Se taie după ce se răcește și se presară zahăr pudră.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.