Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
o conserva mare de ton in ulei
400 g mazare congelata
coaja si zeama unei portocale mari
30 ml ulei
2 catei de usturoi
sare,piper
fulgi de migdale
Mod de Preparare - Sos de Portocale: Calim usturoiul in ulei,cateva minute.Puteti sa-l lasati intreg si sa-l scoateti la final din sos. Stingem cu zeama de portocala si mai lasam sa fiarba 3 minute, pana se ingroasa putin. Apa din sucul de portocale se evapora foarte repede si se vede cum sucul incepe sa se caramelizeze. Nu-l lasati mai mult, pentru nu ne trebuie dulceata. Asa ca stati cu ochii pe el 3 minute. Stingem focul si asezonam cu sare si piper.
Dupa ce mazarea a fiert, o asezam in farfurii, picuram sosul, asezam deasupra tonul scurs bine de ulei, si presaram coaja de portocala si feliile de migdale.
Se putea mai simplu: Serviti-o cu paine prajita. Pe cuvant ca nu va mai trebuie desert.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.